Missio

Päämääränä Suomen tuottavin kiinteistörahasto


Missionamme on toimintamme alusta asti ollut olla Suomen tuottavin kiinteistörahasto. Tämän lisäksi pyrimme jatkuvasti rakentamaan ympäristöyställisiä  ja energiatehokkaita kiinteistöjä, mitkä ovat arkitehtuuristi kauniita, missä on miellyttävä asua ja ovat mukavia käyttää.

Tavoitteenamme on vuoteen 2016 mennessä hallinnoida kiinteistövarallisuutta, jonka arvo on yli 100 miljoonaa euroa, ja joka tuottaa jokaisessa markkinatilanteessa sijoittajille keskimäärin yli 10 prosenttia vuodessa. Lisäksi harkitsemme listautumista Nasdaq First North -listalle vuoteen 2020 mennessä, jolloin hallinnoisimme yli 500 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta.

Tuottoa maltillisella riskillä


Sijoittajalähtöisyys, rehellisyys, avoimuus ja tuloshakuisuus ovat arvojamme. Pala kerrallaan ICON sijoittajineen muuttaa markkinoiden käsitystä asunnoista ja toimitiloista. Jatkossa keskitymme tavoittelemaan sijoittajiksi entistä enemmän instituutioita, mutta meille on yhtälailla tärkeää tehdä kiinteistörahastosijoittaminen mahdolliseksi myös yksityishenkilöille. Kiinteistörahastosijoittaminen voi olla tuottoisaa, vaikka riski on maltillinen. Tarjoamalla sijoittajille parasta mahdollista tuottoa nostamme myös heidän varallisuutensa tuottoa. Samalla teemme Suomesta hieman paremman paikan elää.

Tulevaisuuden kiinteistöjen kehittäjä


Energiatehokkuus on lähellä sydäntämme, ja se korostuu tulevaisuudessa entisestään. Meillä on suuria suunnitelmia panostaa eko- ja energiatehokkaisiin sekä mahdollisimman omavaraisiin kiinteistöihin. Uskommekin, että tulevaisuuden kiinteistöt ovat täysin omavaraisia. Näissä kiinteistöissä sähköauton ylimääräinen energia ladataan kiinteistön käytettäväksi samoin kuin jätteet poltetaan energiaksi. Asukkaat pystyisivät siis omilla valinnoillaan vaikuttamaan hiilijalanjälkeensä.

Tästä hyvä esimerkki on III-rahastoomme kuuluva Suurpellon hanke Espoossa. Suurpellon alueen kaupunkikonsepti pyrkii ekologisesti kestäviin ratkaisuihin, jotka lisäävät niin rakentamisen kuin yhteiskunnankin energiatehokkuutta. Lue lisää Suurpellon hankkeesta.