5 kysymystä ICONin joukkorahoituksesta

Meiltä on kysytty kampanjan aikana muutamia yleisiä kysymyksiä, tässä siis ICON joukkorahoitus pähkinänkuoressa:

1. MITÄ TEEMME:

ICON Kiinteistörahastot tekee kiinteistö kehitystä, josta sen taustahahmoilla on monen kymmenen vuoden menestyksekäs kokemus. Pääasiassa konvertoimme (muutamme toimistoja pieniksi asunnoiksi) kiinteistöjä sekä rakennutamme uusia kiinteistöjä. Toiminta-alue on kaupungistumisen ydinalueet, Helsinki, Tallinna ja Espoo. Myynnin jälkeen tuloutamme tavoite tasolla yli 10% vuotuista tuottoa sijoittajillemme.

2. MIHIN BONDISTA SAATU RAHA MENEE:

Toteutamme ”inhouse” isännöintitoimiston yritysoston. Lisäksi palkkaamme 2 avainhenkilöä (business controller ja kiinteistöprojektijohtaja) vahvistamaan tiimiämme viemään lävitse alati kasvavan – jo yli 110 miljoonan euron arvoisen kohdeportfoliomme. Näiden jälkeen tiimimme on 10 henkinen.

3. MITÄ SIJOITUS TUOTTAA MINULLE:

Sijoitus tuottaa jopa 8 % koron, jonka ICON on varautunut maksamaan. Korko maksetaan 2 kertaa vuodessa ja sijoitettu pääoma palautetaan 3 vuoden jälkeen takaisin. Näin ollen, tarjolla bondin kautta 24 % tuotto kampanjan ajalta.

4. KUINKA SIJOTUS TEHDÄÄN:

1.    Rekisteröidy osoitteessa Invesdor.com
2.    Varaa hetki aikaa sijoittajakyselyn täyttämiseen
3.    Tutustu sijoitustietoihin osoitteessa Invesdor.com/ICON
4.    Klikkaa ”Sijoita nyt” ja seuraa ohjeita
5.    Maksa sijoituksesi pankkitunnuksilla, maksukorteilla, PayPalilla tai laskulla

5. MIKSI LAINAA EI OLE OTETTU PANKISTA

ICON:ille on tullut paljon kyselyjä päästä mukaan erittäin tuottavaan kiinteistökehitykseen. Ikävä kyllä, minimisijoitus suoraan rahastoon on 100.000 euroa, joka on karsinut monen halukkaan mahdollisuuksia lähteä mukaan. Invesdorin kautta pääsemmekin nyt tarjoamaan kaikille mahdollisuuden päästä mukaan kiinteistökehitykseen ja nauttia hyvää korkotuottoa. Lisäksi tulemme jatkossakin luomaan eri instrumentteja tuleviin kohteisiimme Invesdorin kautta, joten tämä toimii meillä myös erinomaisena kumppanina jatkohankkeisiin.

KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™