ICON Kiinteistörahastot rakentaa tuottoa energiatehokkuudella – näin voit sijoittaa kasvuumme

Joukkolainamme kautta myös piensijoittajat pääsevät käsiksi ICON Kiinteistörahastojen kiinteistökehityssijoituksiin.

Kiinteistökehittäminen on tuottavaa toimintaa. Perinteisen asuntosijoittamisen vuotuinen tuotto on tavallisesti 5–8 % välillä, kun taas kiinteistökehittämisellä voidaan yltää jopa 10–15 %:iin. Oma tavoitteemme on hallinnoida vuoteen 2018 mennessä yli 300 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta ja tuottaa sijoittajillemme yli 10 % vuosituottoa. Viime vuosina rahastomme ovat olleet Suomen tuottavimpien joukossa.

Tulevaisuuden trendi asunnoissa ja kiinteistöissä on energiatehokkuus. Kiinteistösijoittajat kiinnittävät tähän jo nyt todella paljon huomiota, ja olemme itse säästäneet jopa 25 % energiakustannuksissa omissa kiinteistöissämme. Tulevaisuudessa tavoitteemme on rakentaa omavaraisia kiinteistöjä, joita ei tarvitse välttämättä liittää kaukolämpöverkostoon, vaan energiatarpeet täytetään esimerkiksi aurinkopaneeleilla.

Uskomme yltävämme energiatehokkaalla kiinteistökehittämisellämme hyvään tuottoon myös pitkällä aikavälillä. Lue täältä miten kiinteistökehitysprosessimme toimii.

Piensijoittajan kannalta ainoa ongelma on ollut, että tähän mennessä kiinteistökehittäminen on vaatinut paljon pääomaa ja sitä on ollut vaikea tehdä itse.

Nyt piensijoittajillakin on mahdollisuus sijoittaa suoraan yhtiöömme ja päästä tätä kautta käsiksi rakentamaamme tuottoon.

Haemme yhteensä 250 000–500 000 euron joukkolainaa Invesdorin kautta. Minimimerkintä on vain 500 euroa, ja olemme valmiita maksamaan lainalle enintään 8 % vuosikorkoa kolmen vuoden ajan. Lopullinen korko määräytyy huutokauppamekanismilla, jossa korkea kysyntä voi johtaa koron madaltumiseen. Lainalla on tarkoitus rahoittaa muun muassa yritysosto ja avainhenkilöiden palkkaaminen, joiden turvin edistämme visiotamme energiatehokkaasta ja lisäpalvelullisesta asumisesta.

Kiinnostuitko? Pääset lukemaan antimateriaalimme ja tekemään sijoitukset osoitteessa Invesdor.com/ICON

KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™