ICON – Tilannekatsaus

Kevään koittaessa olemme ICONissa jalkautuneet eri tilaisuuksiin tavaten asiakkaitamme, kumppaneitamme sekä verkostoamme. Maaliskuussa olimme Ranskassa MIPIM:ssä, jossa maailman kiinteistövaikuttajat tapaavat ja verkostoituvat. Huhtikuussa järjestettiin seitsemän kaupungin laajuinen road show, jossa tavattiin yhteensä yli 300 henkilöä. Ilahduttavaa oli nähdä tilaisuuksissa runsain määrin tuttuja sijoittajia sekä myös uusia ICONiin vasta tutustumisvaiheessa olevia tahoja. Kiertueen kiinnostuksen suuruus yllätti meidätkin ja valitettavasti useat tilaisuuksista tulivat täyteen melkoisen aikaisin, eikä tiloja saatu tällä aikataululla vaihdettua suurempiin. Palautetta osallistuneilta ja mukaan halunneilta kuultiin, jonka johdosta päätimme lisätä tapahtumia ja uusia paikkakuntia syyskaudella järjestettävälle kiertueelle. Tilaamalla uutiskirjeemme saatte näistä tilaisuuksista tietoa ensimmäisten joukossa!

Vanhojen kohteiden suhteen kevään korvilla tapahtuu paljonkin; Tallinnan Rannapargista valmistui 2 taloa maaliskuun aikana ja asukkaat ovat muuttaneet asuntoihinsa. Seuraava talo valmistuu toukokuun aikana.  Kohteen vapaana olevat asunnot löydät osoitteesta: www.rannapargi.ee – mikäli sinulla on kiinnostusta asuntoihin, olethan yhteydessä myyntiimme.

Kuva Rannapargista

Helsingin Lauttasaaressa alkaa rakentumaan toukokuun aikana ICON Marine ja sen on määrä valmistua jouluksi 2019. Kohteen ennakkovaraus on käynnistynyt ja kohteesta on varattu tähän mennessä noin 40% asuntokannasta. Lisätietoja ja varaustilanteen löydät osoitteesta: www.iconmarine.fi

Kuva ICON Marinestä

ICON Plazasta Espoon Suurpellossa on jätetty rakennuslupa kahden rakennuksen osalta. Rakentaminen alkaa vuoden loppupuoliskolla ja ensimmäisen vaiheen rakennusajat ovat noin 24 kuukautta. Kesän jälkeen kohteen asunnoista käynnistetään ennakkomarkkinointi. Seuraamalla asiakaspostejamme saat kohteesta tiedot ensimmäisten joukossa.

Kuva ICON Plazasta

Riihimäelle nousee Suomen suurin puukerrostalohanke ICON Kristalli Ilves. Kohteen urakkakilpailutus ja rakennuslupasuunnittelu on parhaillaan käynnissä ja itse rakentaminen pääsee vauhtiin ensi keväänä. Koska kerrostalot rakennetaan suurimmaksi osaksi tehdas-olosuhteissa, ovat ensimmäisen vaiheen neljä taloa valmiita aikataulun mukaan jo marraskuussa 2019. ICON Real Estate Fund V omistaa koko hankkeen ja tähän nyt auki olevaan rahastoon voi vielä tehdä merkintöjä – lisätietoja https://iconfund.fi/


Kuva ICON Kristalli Ilveksestä

ICON Kruunusta, joka sijaitsee Helsingin vanhimmalla alueella Kruununhaassa on jätetty asemakaavan muutoshakemus maaliskuussa. Uuden asemakaavan vahvistuttua – mahdollistaa se näiden hulppeiden rakennuksien käyttötarkoituksen muutoksen hotelliksi ja korkeatasoisiksi asuinkerrostaloiksi.

Kuva ICON Kruunusta

Muiden kohteiden suunnittelu- ja kaavatyöt jatkuvat taustalla suunnitelmien mukaisesti ja kevät on varsin työntäyteinen sekä  aktiivinen kohteiden edistämisen osalta.

Projektisalkkumme on suuruusluokaltaan tällä hetkellä noin 260 miljoonaa euroa, mutta aikeissamme on kasvattaa sitä hankkimalla lisää strategian mukaisia kohteita lähiaikoina. Uusista kohteistamme kuulet myös tätä kautta ensimmäisten joukossa.

KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™