iconilaiset

ICONILAISET

PastedGraphic-1

SUSANNE VATANEN

PROJEKTIJOHTAJA
Vatasen vastuulla on kehityskohteiden johtaminen, läpivienti ja valvonta. Vatanen on mukana projektien suunnitteluvaiheesta lähtien jossa varmistetaan projektin tuottavuus. Vatanen omaa kokemusta kansainvälisistä rakennusyhtiöstä ja on toiminut lukuisissa luottamustoimissa sekä projektinjohtotehtävissä kaupungistumisen ydinalueen projekteissa pääkaupunkiseudulla ja Venäjällä. Vatanen siirtyy ICON:ille SRV Rakennus Oy:stä jonka palveluksessa hän oli 12 vuotta. Vatanen on koulutukseltaan diplomi insinööri.
Manninen_400x400px_MV

KIMMO MANNINEN

PROJEKTIJOHTAJA
Manninen on mukana kehityskohteiden hankinnassa ja vastaa niiden läpiviennistä, johtamisesta ja valvonnasta. Mannisella on kokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta pääkaupunkiseudulla ja hän on ollut hoitamassa rakennuttajan tehtäviä ulkomailla. Rakennusalan 18 vuoden työkokemuksesta viimeiset viisi vuotta Manninen on ollut Kaakkois-Aasiassa vetämässä erilaisia rakennusprojekteja. Manninen on rakennusalan insinööri AMK.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kumppanit ovat ICON:lle strategisesti tärkeitä. Valitsemalla kumppanit oikein, voimme kasvaa haluamassamme tahdissa. Siitä syystä kumppanit valitaan tarkan validointiprosessin perusteella. Haluamme tässä esitellä muutamia kumppaneitamme ja mitä olemme heidän kanssaan tehneet.

Vieraspääoma: Neuvottelemme hankkeiden rahoituksen aina hankekohtaisesti. Neuvotteluissa ovat olleet mukana kaikki Suomessa tunnetut rahoituslaitokset. Toteutuneita hankkeita ovat olleet rahoittamassa mm. Nordea, Danske Bank, Aktia ja Säästöpankki.

Tilintarkastusyhteisö: ICON Coproration Oy:n ja sen tytäryhtiöiden tilintarkstusyhteisönä ja neuvonantajana toimii PricewaterhouseCoopers Oy.

Asiantuntijat: Kohteitamme ovat arvioineet ja analysoineet mm. Newsec, Catella ja Realia Management. Käytämme auktorisoituja toimijoita.

Urakoitsijat: Kilpailutamme urakat aina hankekohtaisesti, hankkeen toteutustavan vaatimassa laajuudessa.

Arkkitehdit ja muut suunnittelijat: Käytämme suunnittelijoita, jotka parhaiten sopivat hankkeeseen ja sen eri vaiheisiin. Suunnitteluratkaisuja meille on ollut toteuttamassa mm: Arkkitehdit Tommila, Arkkitehtitoimisto Ruuskanen, Avarc, Arkkitehtitoimisto Turtiainen jne.

NÄIN ICON RAKENTAA KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

ICON uutiskirje ja asiantuntijapalsta ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Asiantuntijapalstalla kerromme omasta toiminnastamme, annamme hyödyllisiä työkaluja käyttöön sekä haastattelemme eri kiinteistöalan asiantuntijoita.

Uutiskirjeessä julkaisemme uudet tuotteet sekä aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.