yhteistyökumppanit

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kumppanit ovat ICON:lle strategisesti tärkeitä. Valitsemalla kumppanit oikein, voimme kasvaa haluamassamme tahdissa. Siitä syystä kumppanit valitaan tarkan validointiprosessin perusteella. Haluamme tässä esitellä muutamia kumppaneitamme ja mitä olemme heidän kanssaan tehneet.

Vieraspääoma: Neuvottelemme hankkeiden rahoituksen aina hankekohtaisesti. Neuvotteluissa ovat olleet mukana kaikki Suomessa tunnetut rahoituslaitokset. Toteutuneita hankkeita ovat olleet rahoittamassa mm. Nordea, Danske Bank, Aktia ja Säästöpankki.

Tilintarkastusyhteisö: ICON Coproration Oy:n ja sen tytäryhtiöiden tilintarkstusyhteisönä ja neuvonantajana toimii PricewaterhouseCoopers Oy.

Asiantuntijat: Kohteitamme ovat arvioineet ja analysoineet mm. Newsec, Catella ja Realia Management. Käytämme auktorisoituja toimijoita.

Urakoitsijat: Kilpailutamme urakat aina hankekohtaisesti, hankkeen toteutustavan vaatimassa laajuudessa.

Arkkitehdit ja muut suunnittelijat: Käytämme suunnittelijoita, jotka parhaiten sopivat hankkeeseen ja sen eri vaiheisiin. Suunnitteluratkaisuja meille on ollut toteuttamassa mm: Arkkitehdit Tommila, Arkkitehtitoimisto Ruuskanen, Avarc, Arkkitehtitoimisto Turtiainen jne.

NÄIN ICON RAKENTAA KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

ICON uutiskirje ja asiantuntijapalsta ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Asiantuntijapalstalla kerromme omasta toiminnastamme, annamme hyödyllisiä työkaluja käyttöön sekä haastattelemme eri kiinteistöalan asiantuntijoita.

Uutiskirjeessä julkaisemme uudet tuotteet sekä aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.