ICON GERBY VAASA

VAASA | GERBY | KIRJURINTIE 7

5 kerrostaloa
2 kerrosta
50 asuntoa 
2.181 m2

kohteen tiedot

Gerbyn Kirjuriin valmistuu 50 asuntoa, joista 38 kpl on 26,5 m2 yksiöitä, 10 kpl 43 m2 kaksioita ja 2 kpl 54 m2 kolmioita. Talot rakennetaan puumoduuleista, joten asukkaat tietävät asuvansa puhtaassa ja laadukkaassa asuinympäristössä.

Asunnot rakentuvat suositulle Gerbyn asuinalueelle osoitteeseen Kirjurintie 7, josta tarhaan, kouluun, kauppaan, kirjastoon ja terveysasemalle on alle kilometri matkaa.

Vaasan kohde on toinen kohde, missä yhdistyvät ICONin tavoitteet eko, digi ja rakentaminen. Kohde tullaan rakentamaan moduleista (tilaelementeistä) lähes kokonaisuudessaan tehdasolosuhteissa. Asunnot saavat lämmön poistoilmalämpöpumpuista tai maalämmöstä mikä vähentää ostoenergian tarvetta. Ilmanvaihto tulee olemaan älykäs ja itseohjautuva.

Hankkeen on tarkoitus valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

ICON uutiskirje ja asiantuntijapalsta ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Asiantuntijapalstalla kerromme omasta toiminnastamme, annamme hyödyllisiä työkaluja käyttöön sekä haastattelemme eri kiinteistöalan asiantuntijoita.

Uutiskirjeessä julkaisemme uudet tuotteet sekä aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.