T&T: Ostoskeskuksen rakentaminen Espoon Suurpeltoon käynnistyi

957841

NCC on käynnistänyt ostoskeskuksen rakentamisen Espoon Suurpellossa. Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.

Uusi ostoskeskus rakennetaan kasvavan Suurpellon asukkaiden sekä lähialueiden arjen palvelujen tarpeisiin. Keskukseen tulee noin kymmenen uutta liikettä ja ne sijoittuvat kahteen kerrokseen. Autoileville asiakkaille löytyy 150 autopaikkaa maan tasosta. Nyt rakenteilla oleva ostoskeskus voi laajentua tulevaisuudessa.

– NCC:llä on vahva osaaminen kaupunkirakentamisessa. Nykyaikainen Suurpellon keskus täydentää kaupan ja palvelujen osalta merkittävästi Suurpellon monimuotoisen kaupunkikeskuksen kehittymistä. Kiinteä yhteistyö Espoon kaupungin kanssa sekä vuoropuhelu asukkaiden kanssa ovat olleet avainasemassa ostoskeskuksen kehittämisessä, toteaa toimitusjohtaja Mika Soini NCC Property Developmentista.

Keskuksen liiketiloista on vuokrattu noin 80 prosenttia. Sinne on tulossa muun muassa K-supermarket sekä ravintola- ja hyvinvointipalveluja.

Lue artikkeli Tekniikka ja Talous lehden kotisivuilta.

 

 

KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™