Nyt etsimme business-orientoitunutta MYYNTIJOHTAJAA, KIINTEISTÖ-PROJEKTIJOHTAJAA JA BUSINESS CONTROLLERIA

Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot Oy on yksi Suomen viime vuosien nopeimmin kasvavista ja parhaiten tuot- tavista kiinteistösijoitusrahastoista. Menestyksemme perustuu kehityskohteisiin, jotka kunnostamme uuden veroisiksi. Raken- namme miellyttäviä asuntoja ja toimitiloja ympäristöystävällisiin, energiatehokkaisiin ja arkkitehtuurillisesti kauniisiin kiinteistöihin. Tulevaisuudessa tavoitteemme on olla Suomen merkittävin kiinteistökehitys- rahasto, joka tuottaa yli 10 % vuotuista tuottoa sijoittajilleen. Harkitsemme myös Nasdaq First Northiin listautumista.

Nyt etsimme business-orientoitunutta

MYYNTIJOHTAJAA, KIINTEISTÖ-PROJEKTIJOHTAJAA JA BUSINESS CONTROLLERIA

osaksi nopeasti kasvavaa ja erinomaisesti tuottavaa kiinteistörahastoamme

Haemme oman alansa huippuammattilaisia, joilla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus ko. tehtävästä. Arvostamme positiivisuutta, kilpailuhenkisyyttä, energisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

” Avoimet, rehelliset ja tehokkaat toimintatavat antavat avaimet käsin kosketeltavaan tuottoon™ ”

OTATKO HAASTEEN VASTAAN?

Tule osaksi dynaamista ja innovatiivista tiimiä, jossa saat kehittää yhtiön toimintaa. Tulet kuulumaan yhtiön johtoryhmän sekä tulevaisuudessa mahdollisesti myös kan- nustinjärjestelmän piiriin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.9.2015 mennessä osoitteeseen: markus.havulehto@iconfund.fi.

LISÄTIETOJA TEHTÄVISTÄ

Toimitusjohtaja Markus Havulehto, puh. 050 464 0567

Hallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen, puh. 040 8371217

 KATSO MYÖS TYÖHAKU VIDEO!

Myyntijohtaja

Kiinteistö-projektijohtaja

Business Controller

 

 

KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™