RAKENNUTAMME ASUNTOJA SEKÄ HOTELLEJA KASVUkeskuksiin

Rakennushankkeissamme korostuu ekologisuus, digitaalisuus sekä korkea laatu.

ICON – TUOTTOISTEN KIINTEISTÖRAHASTOJEN TEKIJÄ

Vuonna 2010 perustettiin ICON brändin alle sen ensimmäinen rahasto. ICON konserniin kuuluu tänään neljä vaihtoehtorahastoa; ICON Real Estate Fund II ja ICON Real Estate Fund III – Suurpelto, ICON Real Estate Fund IV – Kruunu ja ICON Real Estate Fund V – Ilves.

ICON on myös tullut tutuksi suosituista lainatuotteistaan. Olemme laskeneet liikkeelle 9 eri lainatuotetta. Yhteensä ICONin tuotteisiin on sijoittanut noin 2400 henkilöä, säätiötä ja instituutiota.

Kehitämme parhaillaan kuutta eri kiinteistökehityshanketta, joihin tulee yhteensä yli 1200 huoneistoa ja niiden yhteisarvo kohoaa yli 280 miljoonaan euroon.

Mitkä ovat ICONin tulevaisuuden suunnitelmat? Lue suunnitelmistamme täältä.

ICON KIINTEISTÖRAHASTOT - SYNTYTARINA

Maailmassa on käynnissä rakenteita uudistava, poikkeuksellisen kova kaupungistuminen. Ihmiset muuttavat suuriin kaupunkeihin kasvavasti, mutta politiikka ja kaavoittaminen tulevat aina jälkijunassa. Markkinoilla aiheutuu häiriötilanne, jonka kautta ydinalueiden hinnat ja kysyntä kasvavat vauhdikkaasti, ja asuntoja rakentuu kysyntään nähden auttamattoman vähäinen määrä. Suomi ei ole tästä poikkeus.

ICON Kiinteistörahastot sai alkunsa kun kiinteistökehittäjä ja sijoitusasiantuntija yhdistivät voimansa ja osaamisensa vuonna 2009. Odotuksista huolimatta perustetun kiinteistörahaston saavuttama suosio yllätti ja seuraavina vuosina lanseerattiin useita uusia rahastoja ja vaihtovelkakirjalainatuotteita, joiden avulla ICON voi tuottaa lisää miellyttäviä, ekologisia ja älykkäitä asuntoja alueille, joilla niistä on huutava pula.

ICONin kaikki taustahenkilöt ovat työskennelleet sijoittamisen, kasvuyritysten, asuntosijoittamisen ja kiinteistökehittämisen parissa useita vuosia menestyksekkäästi ja halunneet luoda sekä sijoittajia palvelevan kovan tuoton koneiston, ekologista ja älykkäämpää rakentamista palvelevan rakennuttamiskonseptin, sekä kaupungistumista palvelevan kysyntään rakennetun tarjooman kaupungistumisen ydinalueille tehokkaimmalla mahdollisella suunnittelulla.

Merkittävä lisä yhtiöömme tuli Hallituksen puheenjohtajamme Jari Koskisen irtauduttua yhdessä partnereidensa kanssa perustamastaan Vacon Oyj:stä vuonna 2014 ja tultua merkittäväksi osakkaaksemme.

Kokemuksemme ja kontaktiverkostomme avulla sijoittajat saavat parhaimmat tuotot – henkilöstömme sijoittaakin itse rakentamiinsa tuotteisiin ja saamme rahastojemme tuotoista suurimmat palkkiomme. Tämä takaa sen, että mahdollisimman tehokas prosessi ja mahdollisimman tuottava toiminta on koko henkilöstömme ainoana tavoitteena. Kuulostaa kliseiseltä, mutta totta se vain on – me menestymme, mutta vasta kun asiakkaamme menestyvät.

Asunto- ja kiinteistökehitysosaamisemme takaa sen, että rakennutettavat kiinteistöt tehdään järkevimmällä mahdollisella tavalla. Tämä palvelee niihin lopulta muuttavia alhaisen vastikkeen ja miellyttävän asumisen kautta. Lisäksi kokemuksemme kautta optimoimme huoneistojen pohjaratkaisuista pois hukkaneliöt, joka näkyy asuntojen ostajille merkittävinä säästöinä hankintahinnoista. Tästä syystä tarjoomamme palvelee myös sijoittajia erittäin houkuttelevasti.

AINUTLAATUINEN SIJOITUSSTRATEGIA

Sijoitusstrategiamme on kehityskohteisiin keskittyminen. Tämä siksi, että kiinteistökehittäminen on oikein tehtynä tuottoisin kiinteistösijoittamisen muoto. Rakennamme itse arvonnousun kiinteistöihin.

Kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja voimme harkitusti tehdä hankkeita myös kasvukeskuksissa kuten Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Tallinnassa.. Kasvukeskusten hyvä palvelutaso houkuttelee uusia asukkaita kaupunkeihin, mikä luo tarvetta uusille ja hyville asunnoille.

Tulevaisuudessa haluamme tulla tunnetuksi aktiivisena kiinteistökehittäjänä, joka sijoittaa Skandinavian ja Baltian pääkaupunkiseutuihin.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

ICON uutiskirje ja asiantuntijapalsta ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Asiantuntijapalstalla kerromme omasta toiminnastamme, annamme hyödyllisiä työkaluja käyttöön sekä haastattelemme eri kiinteistöalan asiantuntijoita.

Uutiskirjeessä julkaisemme uudet tuotteet sekä aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.