iconilaiset

ICONILAISET

IMG_6685-150×150

MARKUS HAVULEHTO

TOIMITUSJOHTAJA
Havulehto vastaa ICON Kiinteistörahastojen hallinnoinnista ja varainhankinnasta. Hän on toiminut sijoittamisessa vuodesta 2004 lähtien. Hän on aikaisemmin työskennellyt sijoitusmeklarina ja kiinteistövälittäjänä. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on toiminut kiinteistösijoittajan ja grynderinä useassa kerrostalohankkeessa. Koulutukseltaan Havulehto on YO-merkonomi, ja hän on suorittanut myös APV-1-sijoituspalvelututkinnon, yrittäjän ammattitutkinnon sekä ITS-isännöitsijän ammattitutkinnon.
Versio 2

TEEMU NUUTINEN

MYYNTI- JA MARKKINOINTIJOHTAJA
Nuutinen toimii ICON Kiinteistörahastojen Myynti- ja markkinointijohtajana. Nuutinen on toiminut useassa kasvuyrityksessä vastaten kasvustrategiasta, myynnistä ja menestyvän tiimin rakentamisesta. Hänellä on erittäin vahva kokemus yritysten valmentamisesta aina lattiatasolta pörssiyhtiöiden johtoon. Hän on toiminut sijoittajana monella alalla tiedostaen sijoittajien ajatusmaailman ja kuinka sijoituspäätöksiä tekeviä autetaan parhaalla mahdollisella tavalla menestymään. Nuutisella on BBA-tutkinto, jonka lisäksi hän on suorittanut mm. johtamisen erikoistutkinnon.
Sami-mv

SAMI SAARNISTO

KIINTEISTÖJOHTAJA
Saarnisto vastaa ICON Kiinteistörahastojen kiinteistöjen johtamisesta ja hallinnoinnista niiden koko elinkaaren ajan. Hänellä on sijoittajalähtöinen asenne ja ote kiinteistöhallinnoinnista. Ennen ICONiin siirtymistä, Saarnisto toimi toimitusjohtajana kiinteistöhallinointiyrityksessä, hänellä on myös kokemusta OP-ryhmästä missä hän työskenteli niin pankki kuin kiinteistö puolella. Koulutukseltaan Saarnisto on tradenomi ja hänellä on ITS-isännöitsijän ammattitutkinto.
PastedGraphic-1

SUSANNE VATANEN

PROJEKTIJOHTAJA
Vatasen vastuulla on kehityskohteiden johtaminen, läpivienti ja valvonta. Vatanen on mukana projektien suunnitteluvaiheesta lähtien jossa varmistetaan projektin tuottavuus. Vatanen omaa kokemusta kansainvälisistä rakennusyhtiöstä ja on toiminut lukuisissa luottamustoimissa sekä projektinjohtotehtävissä kaupungistumisen ydinalueen projekteissa pääkaupunkiseudulla ja Venäjällä. Vatanen siirtyy ICON:ille SRV Rakennus Oy:stä jonka palveluksessa hän oli 12 vuotta. Vatanen on koulutukseltaan diplomi insinööri.
Versio 2

JAN HELLBOM

BUSINESS CONTROLLER
Hellbomin päävastuualue on taloushallinto. Hellbom vastaa myös seurantatyökalujen jatkuva kehittämisestä, sekä raportoinnista ja juridiikasta yhdessä johtoryhmän kanssa. Hellbom omaa kokemusta kansainvälisistä projektilähtöisistä yhtiöistä, sekä on toiminut eri johtoryhmissä jo useita vuosia työurallaan. Hellbom siirtyy ICON:ille Destia Oy:stä ja on koulutukseltaan ekonomi.
Versio 2

GIIA SANDELLS

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Sandells vastaa ICON Kiinteistörahastojen taloushallinnosta ja backofficesta. Hän on aikaisemmin työskennellyt EPV Energia Oy:ssä taloushallintotehtävissä ja PricewaterhouseCoopers Oy:ssä tilintarkastustehtävissä. Sandellsillä on ekonomin tutkinnon ja tilintarkastustehtävien kautta karttunut laaja näkemys yritysten taloushallinnosta ja hallitsee hyvin taloushallinnon kokonaisuuksia. Sandells on koulutukseltaan ekonomi.
IMG_6721-150×150

JARI KOSKINEN

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA
Koskinen toimii ICON Kiinteistörahastojen hallituksen puheenjohtajana. Koskinen on yksi Vacon Oyj:n perustajaosakkaista, ja hän on toiminut tuotannonjohtajana sekä istunut Vaconin johtoryhmässä 18 vuotta. Lisäksi hän on toiminut Vacon Kiinan toimitusjohtajana sekä istunut Vaconin Italian ja USA:n hallituksissa ja myös Vacon Oyj Groupin hallituksessa. Koskisella on KTM- ja MBA-tutkinnot. Lisäksi hänellä on kauppatieteiden tohtorin tutkinto dynaamisessa strategiassa.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kumppanit ovat ICON:lle strategisesti tärkeitä. Valitsemalla kumppanit oikein, voimme kasvaa haluamassamme tahdissa. Siitä syystä kumppanit valitaan tarkan validointiprosessin perusteella. Haluamme tässä esitellä muutamia kumppaneitamme ja mitä olemme heidän kanssaan tehneet.

Vieraspääoma: Neuvottelemme hankkeiden rahoituksen aina hankekohtaisesti. Neuvotteluissa ovat olleet mukana kaikki Suomessa tunnetut rahoituslaitokset. Toteutuneita hankkeita ovat olleet rahoittamassa mm. Nordea, Danske Bank, Aktia ja Säästöpankki.

Tilitoimisto: ICON Coproration Oy:n ja sen tytäryhtiöiden tilintarkstusyhteisönä ja neuvonantajana toimii PriceWaterhouseCoopers Oy.

Asiantuntijat: Kohteitamme ovat arvioineet ja analysoineet mm. Newsec, Catella,Realia Management. Käytämme auktorisoituja toimijoita.

Urakoitsijat: Kilpailutamme urakat aina hankekohtaisesti hankkeen toteutustavan vaatimassa laajuudessa.

Arkkitehdit ja muut suunnittelijat: Käytämme suunnittelijoita jotka parhaiten sopivat hankkeeseen ja sen eri vaiheisiin. Suunnitteluratkaisuja meille on ollut toteuttamassa mm. Arkkitehdit Tommila, Arkkitehtitoimisto Ruuskanen, Avarc, Arkkitehtitoimisto Turtiainen.

NÄIN ICON RAKENTAA KÄSINKOSKETELTAVAA TUOTTOA™

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

ICON uutiskirje ja asiantuntijapalsta ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Asiantuntijapalstalla kerromme omasta toiminnastamme, annamme hyödyllisiä työkaluja käyttöön sekä haastattelemme eri kiinteistöalan asiantuntijoita.

Uutiskirjeessä julkaisemme uudet tuotteet sekä aloitamme asuntojen ennakkomarkkinoinnin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloittamista.